Oppblåst mage? Da vil et av disse 4 triksene GARANTERT hjelpe deg!

4061

Oppblåshet kan forårsakes av mange ulike ting. Mange opplever at de føler seg oppblåst selv om de spiser riktig og trener jevnlig.

Hvis du ønsker å bli kvitt den ubehagelige følelsen, er det viktig at du vet hva som kan føre til oppblåsthet. Så kan du gå gjennom listen og se hva som kan være årsaken i ditt tilfelle.

For lite vann
En av årsakene kan være at du drikker for lite vann. Hvis kroppen er dehyredrert, gjør den alt den kan for å holde på det den har av væske. Dette kan føre til at man føler seg oppblåst. Det høres kanskje rart ut at løsningen er å drikke vann, men det hjelper faktisk.

For mye salt
En annen årsak til at man føler seg oppblåst er at man spiser for mye salt, noe som kan påvirke kroppens natriumnivåer. Når du spiser for mye salt, prøver kroppen å holde på hver eneste vanndråpe for å jevne ut natriumnivåene. Dette kan medføre en følelse av oppblåsthet.

Overdose på grønnsaker
Vi vet alle at til og med for mye av det gode ikke er bra. Og overraskende nok gjelder det også grønnsaker. Det høye innholdet av fiber er tungt for kroppen å bryte ned. Så hvis du føler deg oppblåst, kan det være fordi du spiser for mye grønnsaker og at magen rett og slett har for mye å jobbe med.


Prøv med helsekost

Helsekost har vært redningen for mange som sliter med oppblåst mage, spesielt produktet Magimax. Dette er et helsekostprodukt utviklet for magen som inneholder en unik kombinasjon av ingredienser. Magimax inneholder hyllebær, fennikel ryllik og kalsium. Fennikel kan blant annet lette på luftplager og ryllik kan bidra til fordøyelsen. Kalsium kan bidra til fordøyelsesenzymenes normale funksjon.

Svelger luft
Ja, du leste riktig. Du tenker sikker ikke over det, men man kan svelge unødvendig mye luft når man spiser og drikker. Dette skjer spesielt hvis man spiser for fort.

Å tygge tyggegummi kan også føre til at man svelger unødvendige mengder luft, noe som igjen vil føre til oppblåsthet. Spis rolig, bytt ut tyggegummien med drops, og ikke bruk sugerør med mindre du må.