Slik blir du kvitt tarmgass og oppblåsthet. Med bare 4 enkle ingredienser!

13553

Å ha magen full av luft er noe av det verste som finnes. Ikke bare er det ubehagelig, det kan også være sjenerende – og ikke minst vanskelig å bli kvitt. Men frykt ikke: disse 4 ingrediensene kan hjelpe deg på veien mot en god mage.

Men først starter vi med en oversikt over ingredienser som forårsaker oppblåsthet:

Bønner og linser
Dette er mat som inneholder mye av sukkeret oligosakkarid. Før dette kan fordøyes, må det brytes ned av bakterier i magen.

Enkelte frukter og grønnsaker
Noen grønnsaker, som for eksempel kål, rosenkål og blomkål, inneholder mye stivelse, og kan derfor gi deg mye luft i magen. Frukter som inneholder mye sukker, som for eksempel aprikos og svisker, kan også ha den samme effekten.

Søtningsmidler
Fruktsukker er en sukkerart som brukes i mange matvarer, og er for mange vanskelig å fordøye. Også kunstige søtningsmidler kan være vanskelige for kroppen å fordøye, og kan dermed forårsake oppblåsthet.

Fullkorn
Selv om fullkorn har en rekke fantastiske fordeler, kan for mye føre til luft i magen. Fullkorn inneholder mye fiber, som er et ufordøyelig karbohydrat.

Når det er sagt, finnes det en rekke matvarer som hjeper mot luft og oppblåsthet:

Kamilleolje
Kamilleolje er kjent for å redusere inflammasjoner i tarmen, og lindre smerter forårsaket av kramper. Kamille kan også hjelpe mot blant annet diaré, kronisk halsbrann, redusert apetitt og kvalme.

Spisskummenolje
Det sies at olje fra spisskummen er en mirakelkur for tarmkramper og magesmerter. Det kan også være effektivt mot symptomer på irritabel tarm. Gravide kvinner bør dog ikke bruke oljen. Den skal heller ikke utsettes for sollys eller påføres huden.

Ingefærolje
Ingefær er en fantastisk rotgrønnsak med antiinflammatoriske egenskaper.

Peppermynteolje
Dette er en annen type olje som er svært effektiv mot tarmgass og oppblåsthet. Det spiller ingen rolle om du tar den i en kapsel eller smører den på huden. Oljen er veldig effektiv i lindring av magesmerter og kramper.

Magimax er et helsekostprodukt utviklet for magen som inneholder en unik kombinasjon av ingredienser.
Magimax inneholder hyllebær, fennikel ryllik og kalsium. Fennikel kan blant annet lette på luftplager og ryllik kan bidra til fordøyelsen. Kalsium kan bidra til fordøyelsesenzymenes normale funksjon.
Så langt har produktet fått fantastiske tilbakemeldinger fra fornøyde kunder.
Prøv selvakkurat nå gir de ut prøvepakke til halvpris til nye kunder HER.