Sliter du med irritabel tarm? SLIK blir du kvitt problemet – helt uten medisiner!

5345

Irritabel tarm er et utbredt problem som rammer mange. Typiske symptomer er mageknipe, uregelmessige do-besøk og oppblåsthet.

Dessverre er det vanskelig å finne ut nøyaktig hvorfor man får irritabel tarm, men det finnes mange tiltak for å gjøre situasjonen bedre. Man kan selvfølgelig ta medisiner som er laget for slike problemer, men det finnes også en del andre grep du kan ta.

Fokus på mat

I mange tilfeller er kosthold en avgjørende faktor. Mange går rundt og føler seg oppblåst uten at de vet hvorfor, men tenker ikke over hva de spiser og drikker. Hvis du ikke vet hvorfor du sliter med irritabel tarm kan det derfor være lurt å lage seg en oversikt over hva man spiser og drikker.

«Når det gjelder kosthold, bør man spise regelmessig hver dag, og unngå koffein, alkohol og kullsyreholdige drikker.» sier Dr Simon Smale, medisinsk rådgiver hos The IBS Network.

Ifølge Dr Smale kan man også bli kvitt symptomene ved å kutte ut karbohydrater som er tunge å fordøye.

Håndter stress

En annen medvirkende faktor til dårlig tarm og mage er stress. Både kronisk og akutt stress kan påvirke fordøyelsessystemet, så vel som angst og andre psykiske belastninger. Fysisk aktivitet, yoga og meditasjon er eksempler på måter å takle stress på.

Andre løsninger

I tillegg til å sørge for at man spiser riktig og ikke stresser, finnes det flere ting man kan gjøre. Peppermynteolje for eksempel, er kjent for å lindre symptomer på irritabel tarm. Det er også viktig å mosjonere regelmessig.

Prøv med helsekost
Helsekost har vært redningen for mange som sliter med oppblåst mage, spesielt produktet Magimax. Dette er et helsekostprodukt utviklet for magen som inneholder en unik kombinasjon av ingredienser. Magimax inneholder hyllebær, fennikel ryllik og kalsium. Fennikel kan blant annet lette på luftplager og ryllik kan bidra til fordøyelsen. Kalsium kan bidra til fordøyelsesenzymenes normale funksjon.

Berit:
Hadde ikke så store forventninger, men dette funker kjempebra for meg. 

Wenche:
Magimax er helt fantastisk fått et nytt liv etter jeg prøvde denne.

Janne:
Prøv dette. Har slitt i alle år. Nå er jeg 65 og endelig fått hjelp.


Prøv selv, akkurat nå gir de ut prøvepakke til halvpris til nye kunder HER.