Aldri sov på høyre side av kroppen! Her ser du hvorfor

19948

I følge statistikk sover mer enn 40% mindre enn hva som er anbefalt. Søvnløshet er et stort problem i dag. Bortsett fra å ta fra deg energien om morgenen, har søvnløshet også vært knyttet til fedme, høyt blodtrykk og andre kroniske lidelser.

Noen ganger, selv om vi får nok søvn om natten (7-8 timer), kan vi likevel føle oss veldig slitne når vi våkner. Det er ikke madrassen eller puten sin feil. Trettheten kan faktisk komme av stillingen vi sover i. Eksperter forteller at hvordan vi sover er like viktig som madrassen vi sover på. Heldigvis, ifølge DR. John Douillard, er det en måte å forbedre søvnen og slutte å våkne opp sliten. Vi trenger å bli vant til å sove på venstre side av kroppen.

Hvorfor du bør sove på venstre side

Hvis du spør noen hvilken side av kroppen de sover på, svarer omtrent halvparten til høyre. Søvneksperter anbefaler ikke å sove på denne siden. Det sies å ha en negativ effekt på helsen vår, da spesielt fordøyelsen. Å sove på venstre side vil imidlertid øke fordøyelsen og løse problemer som halsbrann og fordøyelsesbesvær.

Her er 4 grunner til at du bør sove på venstre side:

Forbedrer hjertehelsen

Å sove på venstre side vil hjelpe til med å drenere lymfeknuter nærmerst hjertet ditt og hjelpe det til å fungere bedre. Over tid vil det forbedre måten hjertet ditt fungerer på.

Støtter lymfesystemet

Lymfesystemet nevnes ikke like ofte som immunforsvaret, men har en stor del av det og har en stor rolle i vår generelle helse. Å sove på venstre side av kroppen din vil tømme lymfesystemet og hjelpe lymfebevegelsen rundt kroppen din, noe som kan være med på å eliminere giftstoffer.

Lindrer halsbrann

Som allerede nevnt, er å sove på venstre side flott for fordøyelsen din og vil hjelpe deg med å lindre halsbrann og andre fordøyelsesproblemer.

Stopper snorking

Bortsett fra å være ubehagelig for partneren din, er snorking også en risikofaktor når det kommer til hjerteproblemer. Det er ganske vanskelig å stoppe, men å sove på venstre side av kroppen vil hjelpe deg med å stoppe snorking og lindre problemer det måtte medføre.

Sliter du fremdeles med søvnproblemer?

Somnax er et kosttilskudd for bedre søvn. Den inneholder en rekke virkestoffer som sammen utgjør et unikt kosttilskudd for deg som plages med søvn og døgnrytme!

Virkestoffene i Somnax har flere fordeler:
Melatonin
Melatonin er et hormon som dannes naturlig i kroppen i forbindelse med søvn og døgnrytme. Det kan bidra til å redusere innsovningstiden og forbedre søvnkvaliteten, og er ikke vanedannende.

Rosenrot
Somnax inneholder også ekstrakt av rosenrot. Rosenrort har tradisjonelt gjennom historien blitt brukt mot stress.

Lavendelolje og sitronmelisseolje
Lavendelolje og sitronmelisse har tradisjonelt blitt brukt i naturmedisin som beroligende, avslappende og søvnfremmende.

B-vitaminer
Somnax inneholder vitamin B1, B2, B3, B5, B6 og B12. Disse har en rekke funksjoner i kroppen, blant annet knyttet til nervesystemet og energiomsetning.

Du kan lese mer om Somnax, og bestille en gratis prøvepakke her >>