Fiskeprotein fra laks – Markedets reneste og beste proteintilskudd!

2181

Laks er utrolig sunt og det kommer blant annet fra det høye omega 3 innholdet denne fisken har. Ernæringsforskere mener man må løfte frem proteinkvaliteten i laks og annen fisk.
Fiskeprotein bidrar nemlig til å senke blodtrykk, reduserer risiko for diabetes og gir lykkefølelse.

Protein er ikke bare protein

Det snakkes mye om ulike typer karbohydrater og fett og hvilke som er sunne og ikke sunne. Men når det kommer til protein bør faktisk 10 til 20% av energien komme fra protein.
Hvilke proteiner vi da får i oss, blir derfor helt essensielt.
– Hvordan proteinene brytes ned i tarmen spiller også en rolle.
Det er funnet ut via studier at fiskeproteiner brytes ned til sunne peptider som vi har vist seg å stabilisere blodtrykk og har antioksidantegenskaper.

Protein fra laks er rene kinderegget

Via studier har man funnet ut at personer som spiser fiskeprotein fra laks får økt sukkertoleranse og kolesterolverdiene stabiliserer seg. Fiskeproteinet vil også bidra til å redusere fettmengden i kroppen og muskelmassen vil øke. Og dette skjer bare ved å ta et kosttilskudd i tillegg til sitt vanlige matinntak.
Fiskeprotein er rett og slett som et vidundermiddel!

Protein fra laks gir lykkefølelse

Tryptofan er en aminosyre (byggestein i proteiner), og det som er spesielt med tryptofan er at det omdannes til serotonin i kroppen vår. Serotonin er kjent for å utløse en lykkefølelse i kroppen. Kjente råvarer som inneholder tryptofan er sjokolade, men proteiner fra laks inneholder faktisk mye mer av denne aminosyren.

Siden mange av oss nå er trøtte og slitne av alle restriksjonene som følge av koronapandemien, er det viktig å ta vare på helsen din.
Vi står sammen om å bekjempe denne pandemien, og vi skal vinne!
Fiskeprotein vil gi deg mer energi og overskudd i hverdagen, og de fleste av oss trenger nok litt ekstra lykkefølelse i disse dager.
Følg restriksjonene fra helsemyndighetene og ta vare på hverandre på best mulig måte.
-Alt blir bra!

Anbefalt produkt med fiskeprotein:
HydroProt

HydroProt består av 94% hydrolyserte fiskeproteiner.
Årsaken til at Hydroprot har så høyt proteininnhold er at det utelukkende er laget av fiskekjøtt (avskjær fra laksefileter).
Proteinet i Hydroprot er hydrolysert, noe som betyr at det taes mer effektivt og raskere opp av kroppen enn om du spiser vanlig fisk.

Du kan lese mer om Hydroprot, og bestille en prøvepakke til halv pris her >>