Styrk immunforsvaret med et av verdens sterkeste antioksidanter!

2240

Astaxanthin kan regnes som en av verdens sterkeste antioksidanter.

Astaxanthin er et rødlig pigment som tilhører en gruppe kjemikalier som kalles karotenoider. Det forekommer naturlig i noen alger og foråsaker den rosa eller røde fargen i laks, ørret, hummer, reker og annen sjømat.

Det har lenge vært kjent at et høyt inntak av karotenoider er positivt for menneskers helse og kan blant annet gi redusert risiko for enkelte kreftformer. I mat brukes den som fargestoffer for laks, krabber, reker, kylling og eggproduksjon.

Astaxanthin som antioksidant

Tidligere er det vist at astaxanthin er en meget effektiv antioksidant.

I dagens samfunn utsettes alle for frie radikaler via faktorer som luftforurensing, sollys, stress, alkoholinntak og røyking. Frie radikaler dannes også fra oksygen når man puster. Ved høy nok eksponering kan dette føre til oksidative skader på cellene våre.

Astaxanthin angriper og uskadeliggjør «aktivt oksygen» og hindrer dermed oksidasjon (harskning) av viktige stoffer i kroppen. Antioksidanter bidrar altså til å beskytte cellene våre og reparerer oppståtte skader forårsaket av dette. Antioksidantene kan på denne måten ses på som en del av vårt immunforsvar. Astaxanthin har vist seg å ha suverene egenskaper som antioksidant. Den anses som en av de kraftigste og er en sterkere antioksidant enn både betakaroten, vitamin C og vitamin E.

Kilder til astaxanthin


Flere matvarer inneholder astaxanthin. Dette inkluderer blant annet villaks og lakseolje, hummer, reker, kreps og krabber, rød ørret og alger. Spiser du lite av disse matvarene, eller lite sjømat generelt, er det også mange som inntar astaxanthin som kosttilskudd.

Produkt med astaxanthin

I dag blir astaxanthin tilsatt i noen kosttilskudd, enten alene eller i kombinasjon med andre virkestoffer. Dette grunnet dens gode egenskap som antioksidant.

Senior+ med astaxanthin

Senior+ inneholder astaxanthin og andre viktige vitaminer og mineraler med dokumentert effekt:

• Reduserer tretthet og utmattelse
Flere føler seg trett og sliten i hverdagen. Senior+ inneholder magnesium og vitamin B12 som bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.
• Ledd, knokler og tenner
Magnesium bidrar til å vedlikeholde normale knokler og tenner, og zink bidrar til å opprettholde normale bein.
• Immunforsvaret
Astaxanthin, vitamin B12 og zink bidrar til immunforsvarets normale funksjon.
• Psykologisk funksjon
Magnesium, vitamin B12 og biotin bidrar til normal psykologisk funksjon. Zink bidrar til normal kogntiv funksjon.

 BESTILL SENIOR+ TIL HALV PRIS HER >>