Mye luft i magen? Prøv disse åtte mat- og drikkevarene for å redusere oppblåstheten!

6643

En oppblåst mage kan fort sette en stopper for alt som er morsomt. Man vil helst ikke gjøre noe som helst, annet enn å bli kvitt den forferdelige følelsen.

Heldigvis finnes det mange løsninger på problemet. Nedenfor finner du en liste med 8 forskjellige mat- og drikkevarer som kan gjøre tilværelsen for deg med oppblåst mage litt bedre.

Te
Det første du kan gjøre er å drikke te. Spesielt peppermynte og kamillete har vist seg å virke bra mot oppblåsthet, da de har en avslappende effekt på musklene i magen og tarmene. Dette fører til færre kramper, og mindre ubehag og luft.

Natron
Natron virker syrenøytraliserende og lindrer derfor eventuelle ubalanser i magen. Den alkaliske effekten kan også motvirke saltsyrer i magen, noe som resulterer i mindre luft og oppblåsthet. Bland en teskje natron med et glass varmt vann og drikk det. Gjør dette én gang om dagen.

Varmt sitronvann
Sitroner er naturlig vanndrivende og har milde avførende egenskaper når de blandet med varmt vann. Drikk et glass med varmt sitronvann hver morgen, så hjelper du kroppen å skylle ut overflødig salt som forårsaker oppblåsthet.

Bananer
Bananer inneholder mye fiber og kalium. Det gjør at de er svært effektive hvis det er overflødig salt i kroppen som er årsaken til oppblåstheten.

Aloe Vera juice
Aloe vera er kjent for sine antiinflammatoriske egenskaper, som kan lindre irritasjoner ved oppblåsthet. Det har også vist seg å ha milde avførende egenskaper, noe som gjør den effektiv ved forstoppelse.

Kokosolje
Kokosolje har også antiinflammatoriske egenskaper, i tillegg til at det kan «smøre» fordøyelsessystemet og sørge for at fordøyelsen går glatt for seg.

Yoghurt
Yoghurt inneholder såkalte «gode» bakterier, som bekjemper «dårlige» bakterier og regulerer bakteriefloraen i magen. Disse bakteriene kan også sette litt ekstra fart på fordøyelsen, og dermed redusere oppblåsthet.

Ananasjuice
Ananas er fulle av enzymet bromelain, som har sterke antiinflammatoriske egenskaper. Enzymet hjelper kroppen å bryte ned proteiner, noe som korter ned tiden maten bruker gjennom fordøyelsessystemet – og dermed reduserer produksjonen av gass.

Magimax er et helsekostprodukt utviklet for magen som inneholder en unik kombinasjon av ingredienser.
Magimax inneholder hyllebær, fennikel og ryllik.
Fennikel kan blant annet lette på luftplager og ryllik kan bidra til fordøyelsen.
Så langt har produktet fått fantastiske tilbakemeldinger fra fornøyde kunder.
Prøv selv, akkurat nå gir de ut prøvepakke til halvpris til nye kunder HER.