Fiskeprotein hjalp Alf med magen

1201

– Vektreduksjonen var bare en kjærkommen bonus.

Forskning på fiskeprotein viser banebrytende resultater. Ifølge studier gjort blant annet ved Universitetet i Bergen, kan fiskeprotein bidra til økt fettforbrenning og økt muskelmasse.

Dette er bare en bonus ifølge Alf Hansen (56). Friluftsmannen fra Tromsø har brukt hydrolyserte fiskeproteinpiller siden sommeren 2015. Alf hadde slitt med ustabil mage en stund, men kunne ikke bruke naturpreparater fordi han også bruker blodfortynnende medisin. Da han kom over produktet HydroProt som kun består av fiskeprotein, ville han gi det et forsøk.

– Jeg får mye bedre mage når jeg spiser fisk, derfor tenkte jeg at rene fiskeproteinpiller også burde hjelpe, sier Alf.

Resultatet ble bedre mage, samtidig som 7 kilo forsvant fra Alfs kropp.

– Det var ikke noe mål i seg selv å gå ned i vekt, men 7 kilo forsvant og jeg kunne først og fremst se det på midjen, sier han.

Vil du prøve HydroProt? Bestill her.

Smaker som tørrfisk

Alf tar 4 tabletter hver dag. Nordlendingen påpeker at de smaker litt som tørrfisk, men den smaken er han som tromsøværing uansett vant med.

Alf anbefaler gjerne produktet til andre, spesielt til de som ikke er flinke til å få i seg nok fisk. Og selvsagt mener han at produktet gir en helsegevinst til de som sliter med magen.

– Jeg foreslo for en venninne som går på cellegift at hun skulle prøve HydroProt. Hun slet også med ustabil mage på grunn av behandlingen, men har hatt de samme resultatene av produktet som meg, sier han.

Studier har også vist at fiskeprotein kan bidra til å redusere kolesterolnivået og balansere blodsukkeret.

Laget av norsk laks

HydroProt er ingen «magisk pille». Man kan få de samme helsegevinstene av å spise nok fisk hver dag. Men for noen er dette en enklere og bedre måte å få i seg fiskeproteiner på.

Fiskeproteinet i HydroProt kommer fra norsk laks, og forskning har vist at fiskeprotein kan øke sukkertoleransen, reduserer kolesterolverdiene, øke fettforbrenningen og muskelmassen.

På Haukeland sykehus i Bergen ble det foretatt et forsøk med overvektige rotter som fikk 25 prosent av sitt daglige proteininntak fra fisk. Dette ga god effekt på helsen ved at toleransen for sukker og mengden betennelsesdempede fettsyrer i kroppen økte, noe som igjen gjør det enklere å gå ned i vekt.

Vil du prøve HydroProt?Bestill her.