Hyllebærsirup fungerer bedre enn influensavaksiner. Og det er trygt!

3639

Hyllebær kommer fra svarthyllplanten, som vokser over hele verden. Det finnes flere ulike varianter av svarthyll, men alle har sunne fordelaktige egenskaper. Hyllebærene har faktisk blitt brukt for sine medisinske egenskaper i hundrevis av år.

I år 400 f.Kr. refererte Hippokrates til planten som «en medisinsk skattekiste». Den ble også nevnt i Plinius, den eldste skriften som skildrer de gamle romernes praksis.

Inntak av hyllebær hemmer replikasjonen av influensa A- og B-virus, og vil kunne ødelegge bakterier som forårsaker luftveisinfeksjoner.

Det lindrer også symptomene på forkjølelse og influensa, styrker immunforsvaret og bekjemper betennelse. Hyllebær kan dessuten brukes til behandling av enkelte typer kreft, og de hemmer kroppens produksjon av cytokiner som er ansvarlige for produksjonen av hvite blodlegemer.

Hyllebær er også rike på flavanoider som stimulerer immunforsvaret.

Bærene kan konsumeres på mange forskjellige måter, men den enkleste og beste måten for medisinske formål, er å lage hyllebærsirup. Til det trenger du:

5 dl hyllebærjuice
4 ss sitronsaft
1 ss rå honning

Slik gjør du:
Legg hyllebær i en kasserolle, fyll opp med vann og varm opp til det begynner å koke.
Ta kasserollen av stekeplaten, men la bærene ligge i vannet i noen timer.
Så siler du væsken, kaster bærene, og setter juicen i kjøleskapet.

Bland så hyllebærjuicen med sitronsaft i en kasserolle over middels varme. La blandingen småkoke i 20 minutter før du tar den av varmen.

Tilsett honningen, rør godt og drikk mens det ennå er varmt. Dette vil lindre symptomer på forkjølelse og influensa, og styrke immunforsvaret ditt.


Prøv helsekostproduktet: Magimax
Tusenvis av nordmenn bruker helsekost mot oppblåsthet. Et produkt som trygt kan anbefales er Magimax, som inneholder hyllebær, fennikel, ryllik og kalsium.
Fennikel kan blant annet lette på luftplager og ryllik kan bidra til fordøyelsen.
Kalsium bidrar til fordøyelsesenzymenes normale funksjon.
Så langt har produktet fått fantastiske tilbakemeldinger fra fornøyde kunder.
Prøv selv, akkurat nå gir de ut prøvepakke til halvpris til nye kunder HER.