Slik ble Herdis kvitt leddproblemene – Jeg tør ikke slutte med dette

4768

Da Herdis Hargaut Bærøy oppdaget kosttilskuddet Gurkemeie Max på nett tenkte hun «hvorfor ikke gi det en sjanse?». Det skulle vise seg å være et godt valg.

Herdis Hargaut Bærøy hadde slitt med leddene i mange år. Leddproblemene oppsto allerede i 20-årene. Hun er ikke godtroende, men da hun kom over Gurkemeie Max på nett var det noe ved dette kosttilskuddet som fanget interessen hennes. Hun leste seg opp på virkestoffene, og bestemte seg for å gi Gurkemeie Max en sjanse. Det er hun glad for i dag.

Nøkkelen til den gode effekten

Gurkemeie Max er et helsekostprodukt som kombinerer alle de kjente virkestoffene gurkemeie (curcumin), ingefær og bioperine. Kombinasjonen som finnes i Gurkemeie Max er unik, og med betydelige antioksidantegenskaper har kosttilskuddet blitt en bestselger.

Herdis sin prøvepakke kom i posten, og etter å ha inntatt Gurkemeie Max regelmessig over tid merket hun den positive virkningen.

-Jeg er veldig fornøyd. Jeg tar Gurkemeie Max to ganger om dagen til samme tid og hopper aldri over, sier hun, og mener at dette er nøkkelen til den gode effekten hun har fått.

Har endelig funnet noe som fungerer

Herdis har nå gått på Gurkemeie Max i noen år, og kombinert med å drikke sitron og ingefær, har hun endelig funnet noe som fungerer for seg. Hun har anbefalt Gurkemeie Max til flere kjente og har ingen planer om å slutte å innta kosttilskuddet.

-Jeg tør ikke slutte med Gurkemeie Max på grunn av den gode virkningen, og har funnet det som virker for meg, avslutter hun.

Ny klinisk studie

Det har blitt gjennomført flere studier på effekten av gurkemeie og kurkumin, stoffet som gir gurkemeie den velkjente gule fargen. Problemet er bare at det finnes få gode studier.

Nylig ble en dobbel-blind, placebo-kontrollert studie publisert i «The American Journal of Geriatric Psychiatry». Denne foregikk over 18 måneder og undersøkte effekten gurkemeie har på hukommelse. 40 personer mellom 50 og 90 år fikk tilfeldig utdelt 90 mg kurkumin-tilskudd eller placebo-tilskudd to ganger daglig i 18 måneder. Alle deltakere hadde små hukommelsesproblemer, men ingen diagnose. Under studieperioden gjennomgikk testpersonene flere tester og scanninger.

Resultat

Resultatene er oppsiktsvekkende og viser at effekten ikke bare forebygger hukommelsesproblemer over tid, men faktisk forbedrer dem. Hukommelsesfunksjonen til deltakerne som, uten at de selv visste det, fikk kurkumin-tilskuddet økte med 28% i snitt. Hos kontrollgruppen som inntok placebo var det ingen forbedring.

Prøv Gurkemeie Max du også!

Les mer og bestill Gurkemeie Max HER >>

Tilbakemeldinger på Gurkemeie Max

Hilde:

«Kjempebra for meg som hadde vonde knær, merker ingenting nå «

Solveig:

«Dette har forandret mitt liv til det bedre ❤️»

Bibbi:

«Bruker den daglig. Den hjelper meg.»