Forskerne bekrefter: Hyllebær tar knekken på influensa, forhindrer forkjølelse og styrker immunforsvaret!

2736

Forskere har nylig oppdaget at mennesker har brukt hyllebær til medisinske formål siden forhistorisk tid, og at hyllebær ble brukt i mange oppskrifter på naturlige medisiner i gamle Egypt.

Hippokrates, også kjent som «medisinens far» i antikkens Hellas, sverget også til hyllebær på grunn av de mange helsemessige fordelene.

Romerne brukte hyllebærsaft til å farge hår, og treet ble brukt til å lage kammer, leketøy og ulike redskap. Indianerne brukte denne planten som naturmedisin, kroppsmaling, og til å lage instrumenter og lignende.

Hyllebær kommer opprinnelig fra Afrika, Europa og deler av Asia, og er rike på vitamin A, C, B6 og andre nyttige næringsstoffer. De inneholder også mye jern og kalium, og nesten ikke noe fett.

Bærene inneholder dessuten flere flavanoider enn blåbær, tranebær, gojibær og bjørnebær. Her er noen av de fantastiske helsefordelene.

Hjelper mot forkjølelse og influensa

Hyllebær styrker immunforsvaret på grunn av innholdet av anthocyaniner, som er vakuolære flavonoid-pigmenter som stimulerer immunforsvaret. Hyllebærekstrakt er en av de tryggeste og mest effektive behandlingene for både forkjølelse og influensa.

Lindrer bihulene

De sterke antiinflammatoriske effektene og innholdet av antioksidanter gjør hyllebær til fantastisk medisin ved bihuleproblemer. Sveitsiske forskere har studert effekten av Sinupret, et produkt som inneholder hyllebærblomster, i behandling av bakteriell bihulebetennelse, i kombinasjon med antibiotika. Studien viste at hyllebærblomster forbedret antibiotikaens effekt.

Reduserer blodsukker

Bærene og blomsten har blitt brukt til behandling av diabetes i århundrer. Hyllebærekstrakt har vist seg å virke stimulerende på glukosemetabolismen og utskillelsen av insulin, noe som dermed gjør at det reduserer blodsukkernivået.

Lindrer allergier

Blomstrene fra hyllebærplanten kan effektivt lindre allergiplager, da de styrker immunforsvaret og demper betennelser. De renser leveren og fjerne giftstoffer, og noen mener også at de kan behandle feberlignende symptomer.

Naturlig vanndrivende

Hyllebærplanten har sterke vanndrivende egenskaper, og virker derfor utmerket hvis du sliter med vannretensjon.

Naturlig lakserende

Hyllebær kan også bekjempe problemer som forstoppelse og oppblåsthet, da det er naturlig lakserende.

Gir sunnere hud

Hyllebær blir ofte tilsatt kosmetiske produkter, da den er rik på antioksidanter, vitaminer og flavanoider. Dette gjør at huden får et sunnere utseende, og det forhindrer tidlige rynker.

Denne planten er med andre ord helt utrolig, og det på mange ulike måter. Man skal lete lenge etter medisin som kan brukes til så mye forskjellig, som er så effektiv – og i tillegg helt naturlig!

Kilde: https://www.healthyfoodhouse.com/scientists-verify-elderberry-beats-the-flu-prevents-colds-strengthens-immunity

Magimax er et helsekostprodukt utviklet for magen som inneholder en unik kombinasjon av ingredienser. Magimax inneholder hyllebær, fennikel ryllik og kalsium. Fennikel kan blant annet lette på luftplager og ryllik kan bidra til fordøyelsen. Kalsium kan bidra til fordøyelsesenzymenes normale funksjon. Så langt har produktet fått fantastiske tilbakemeldinger fra fornøyde kunder.
Prøv selv, akkurat nå gir de ut prøvepakke til halvpris til nye kunder HER.