Lei av luft i magen? Reduser oppblåsthet med disse tipsene!

2539

En oppblåst mage kan ødelegge en hel dag. Noen ganger føles det som om det ikke finnes noe som kan motvirke den ubehagelige følelsen. Men det gjør det – heldigvis.

Prøv disse tipsene hvis du føler deg oppblåst, så vil du straks føle deg mye bedre!

Drikk sitronvann

Ofte føler man seg oppblåst fordi man er dehydrert og kroppen prøver å holde på alt den har av væske. Derfor kan det hjelpe å drikke mye vann. Sitron gir vannet en frisk smak, i tillegg til at det er naturlig vanndrivende med en mild avførende effekt. Dette hjelper kroppen å skille ut overflødig natrium.

Krydre livet litt

Forstoppelse kan også være årsaken til at du ikke føler deg helt bra i magen. Da kan det hjelpe med sterke krydder, som for eksempel kajennepepper. Det stimulerer fordøyelsen og reduserer press og kramper i magen.

Bruk gurkemeie

Gurkemeie er også et krydder som kan stimulere fordøyelsen og skylle ut toksiner. Gurkemeie er i utgangspunktet et pulver, men det kan også kjøpes i tablettform.

Drikk kokosvann

Kokosvann er også utmerket for å redusere oppblåsthet. Kokos inneholder mye kalium, som er veldig effektivt mot oppblåsthet som følge av for mye natrium.

Spis og drikk ingefær

Ingefær har lenge blitt brukt til ulike medisinske formål. Ingefær har en betennelsesdempende effekt, som kan lindre kramper og betennelser i mage og tarm.

Peppermyntete

Peppermynte er en urt som ofte brukes for å lindre fordøyelsesproblemer. Peppermyntete virker avslappende på mage og tarm og kan dermed bidra til å redusere oppblåsthet og overflødig produksjon av gass.

Spis asparges

Asparges er også naturlig vanndrivende, og kan derfor hjelpe deg å skylle ut salt og toksiner fra kroppen. I tillegg inneholder asparges rikelige mengder kalium, folat og jern, så det finnes mange gode grunner til å ha denne flotte grønnsaker i kostholdet sitt.

Trening

Det er ikke bare mat og drikke som kan redusere oppblåsthet. Noen ganger er litt fysisk aktivitet alt som skal til. Det setter fart på fordøyelsen, samtidig som man svetter ut stoffer som kroppen kanskje sliter med å kvitte seg med på egen hånd.

Sliter du fremdeles med oppblåsthet eller mageproblemer, anbefaler vi deg å prøve helsekostproduktet Magimax.
Tusenvis av nordmenn bruker helsekost mot oppblåsthet.
Et produkt som trygt kan anbefales er Magimax, som inneholder hyllebær, fennikel, ryllik og kalsium.
Fennikel kan blant annet lette på luftplager og ryllik kan bidra til fordøyelsen.
Kalsium bidrar til fordøyelsesenzymenes normale funksjon.
Så langt har produktet fått fantastiske tilbakemeldinger fra fornøyde kunder.
Prøv selv, akkurat nå gir de ut prøvepakke til halvpris til nye kunder HER.