Bli kvitt oppblåsthet og mageknipe med disse åtte GENIALE triksene!

2571

Ligger du ofte med en uggen følelse av at du har altfor mye luft i magen? Da er du ikke alene. De aller fleste opplever på et eller annet tidspunkt at magen er oppblåst og uvel.

Oppblåsthet kan være både ubehagelig og sjenerende, og ikke minst vanskelig å bli kvitt. Men med disse 10 tipsene kommer du langt på veien mot en behageligere hverdag.

Drikk vann!

Å få i seg nok vann er viktig for hele kroppen, også fordøyelsessystemet. Vannet skyller ut toksiner fra kroppen, og hjelper fordøyelsesprosessen. Når kroppen ikke har fått i seg nok vann bruker den mye krefter på å holde på det den har av væske, noe som resulterer i produksjon av gass og ubehag.

Spis mer fiber

Mangel på fiber i kostholdet kan være årsaken til at magen din ikke føles helt bra. Start dagen med en frokost som inneholder minimum 5 gram fiber, og spis gjerne fiberrike ting gjennom dagen, som for eksempel jordbær, tørket aprikos og tørkede plommer. Pass dog på at du ikke spiser for mye fiber for fort, da det kan gjøre deg mer oppblåst. Gi kroppen din tid til å venne seg til økningen av fiber.

Ta grep mot menstruasjonen

Mange kvinner opplever oppblåsthet og ubehag i magen under menstruasjon. Økninger i progesteron, østrogen og andre hormoner kan bremse ned fordøyelsesprosessen og forårsake væskeretensjon og oppblåsthet. Da er det viktig å kutte ned på overflødig salt, samt drikke mye vann.

Kutt ned på matvarer som produserer mye gass

Matvarer som bønner, blomkål og brokkoli inneholder sukkerarter som enkelte har litt vanskelig for å fordøye. Når kroppen sliter med å fordøye maten, produseres det gasser i tarmene og magen, noe som fører til at man blir oppblåst. Kutt ned på disse matvarene i noen uker og se om det hjelper.

Rør på deg

Fysisk aktivitet, om det så bare er en kort spasertur på ti minutter, kan gjøre underverker. Mosjon setter fart på fordøyelsen og reduserer dermed produksjonen av gass.

Vær forsiktig med meieriprodukter

For mange er det meieriprodukter som melk, yoghurt og ost som forårsaker ubehag i magen. Hvis du mistenker at det er problemet i ditt tilfellet, kan du begynne med å bytte ut meieriproduktene du bruker med laktosefrie alternativer.

Ta deg god tid når du spiser

Hvis du spiser for fort, eller for mye på én gang, kan du bli uvel i magen. En av årsakene er at man svelger unødvendig mye luft når man spiser for fort. Spiser man for mye kan det hende at fordøyelsessystemet får for mye å jobbe med på én gang.

Ta en god titt på medisiner du tar

Mange medisiner, både reseptfrie og reseptbelagte, kan forårsake kramper, forstoppelse og oppblåsthet i magen. Snakk med legen din for å finne ut om kosttilskudd eller medisiner du tar kan være årsaken til at du ikke føler deg bra i magen.

Magimax er et helsekostprodukt utviklet for magen som inneholder en unik kombinasjon av ingredienser. Magimax inneholder hyllebær, fennikel ryllik og kalsium. Fennikel kan blant annet lette på luftplager og ryllik kan bidra til fordøyelsen. Kalsium kan bidra til fordøyelsesenzymenes normale funksjon. Så langt har produktet fått fantastiske tilbakemeldinger fra fornøyde kunder.
Prøv selv, akkurat nå gir de ut prøvepakke til halvpris til nye kunder HER.