Glucomannan for effektiv slanking

1877

Glucomannan blir ofte brukt som et effektivt hjelpemiddel for de som ønsker å gå ned i vekt.
Men hvordan fungerer det?

Glucomannan kommer fra konjakroten.
Det er et vannløselig kostfiber som reagerer når det kommer i kontakt med væske.
På grunn av sin vannløselige egenskap er det flittig brukt som fortykningsmiddel i mat.
Det er også et effektivt slankemiddel som har hjulpet mange ned i vekt.

Glucomannan gjør deg mett

Personer som prøver å gå ned i vekt kan nok kjenne seg igjen i at sultfølelsen har en tendens til å ta overhånd. Dette gjør at man raskt faller tilbake i gamle matvaner og spiser litt mer enn man burde. Dette kan gjøre det vanskelig å gå ned i vekt og derfor er det mange som sverger til et tilskudd som kan gjøre jobben enklere.

Glucomannan kan dermed hjelpe deg.
Det sveller opp i magesekken og gjør at magesekken fylles opp. Dermed føler man seg mett. Glucomannan eliminerer sultfølelsen og gjør at man føler seg mett lenge. Metthetsfølelsen fører til at man spiser mindre porsjoner enn man normalt ville gjort. Glucomannan finnes som kosttilskudd og tas i tillegg til et sunt og variert kosthold.

EU-godkjent slankemiddel

Glucomannan har dokumentert slankende effekt.
Dette kostfiberet er den eneste som er godkjent i EU med slankende effekt. Grunnen til dette er nok at det fungerer såpass godt og at det fører til redusert kolesterolnivå.

Lavere vekt og redusert kolesterol

Det finnes tusenvis av metoder, dietter og treningsprogrammer som hevder å sitte på fasiten til vektnedgang.
Derfor kan det være vanskelig å komme fram til hva som er riktig for akkurat deg.

Siden Glucomannan er det eneste som har gått gjennom nåløyet til EU, har denne størst sjanse til å faktisk hjelpe deg å gå ned i vekt.
En klinisk studie som pågikk over åtte uker har vist at denne slankemetoden medførte betydelig vektreduksjon hos overvektige testpersoner.
Testpersonenes kolesterolnivå gikk også kraftig ned, og ingen av dem rapporterte om negative bivirkinger ved å ta kosttilskuddet.