Åtte gode og naturlige tips for å bekjempe oppblåsthet

1780

Det er helt normalt å føle seg litt oppblåst fra tid til annen, men for noen er dette et større problem enn for andre.

Hvis du er en person som ofte opplever at du har mye luft i magen, eller bare føler deg uvel, kan det være lurt å sette seg inn i de ulike årsakene til oppblåsthet, og hvordan man kan motkjempe de. Nedenfor får du en oversikt over åtte effektive hjelpemidler.

Ingefær
Denne planten har blitt brukt i tusenvis av år for sine karminative egenskaper, da den bidrar til å redusere gass og forhindrer oppblåsthet. Ingefær hjelper også fordøyelsesprosessen, noe som gjør at det produseres mindre gass i tarmene.

Probiotika
Probiotiske piller som inneholder lactobacillus, acidophilus og bifidobacterium lactis kan virke mot oppblåsthet. En studie fra 2011 utført på 60 personer viste at probiotika reduserte oppblåsthet når de tok pillene over en åtte uker lang periode.

Kamillete
Kamillete hjelper mot urolig mage, så det kommer ikke som noen stor overraskelse at det også hjelper mot oppblåsthet. Kamille i seg selv har antiinflammatoriske egenskaper, redusere gassproduksjon og hjelper fordøyelsessystemet med å bryte ned mat.

Eplesidereddik
Mange kjendiser sverger til eplesidereddik når de skal «detox’e», altså rengjøre kroppen for alle slags stoffer som ikke skal være der. Men det kan også være effektivt mot overflødig gass og oppblåsthet. Eplesidereddik inneholder enzymer som forsterker fordøyelsessystemet. Bare tilsett en spiseskje til et glass vann og drikk det før neste måltid.

Agurkvann
Det finnes mange gode grunner til at man bør ha noen skiver agurk i vannet sitt. Agurk setter smak på vannet, og er dessuten vanndrivende. Vannretensjon er en vanlig årsak til oppblåsthet, men kan altså bekjempes ved å innta noe vanndrivende – som for eksempel agurk.

Fennikelfrø
Disse frøene inneholder oljer som motvirker betennelser, bakterier og mikrober. Fennikelfrø stimulerer også fordøyelsen, og hindrer dermed tarmene i å produsere for mye gass.

Bananer
Bananer inneholder mye fiber og kalium. Det gjør at de er svært effektive hvis det er overflødig salt i kroppen som er årsaken til oppblåstheten.

Bad med epsomsalt
Å bade i vann med 3-4 dl epsomsalt én gang i uken kan være betennelsesdempende, og det kan redusere oppblåsthet.

«Saltet trekker vannet ut av kroppen din.» forteller Dalton Wong, grunnleggeren av TwentyTwo Training.
«Det tar med seg alt av giftstoffer og overflødig vann ut av kroppen.»

Magimax er et helsekostprodukt utviklet for magen som inneholder en unik kombinasjon av ingredienser.
Magimax inneholder hyllebær, fennikel og ryllik.
Fennikel kan blant annet lette på luftplager og ryllik kan bidra til fordøyelsen.
Så langt har produktet fått fantastiske tilbakemeldinger fra fornøyde kunder.
Prøv selv, akkurat nå gir de ut prøvepakke til halvpris til nye kunder HER.