Reduser oppblåstheten med disse syv fantastiske matvarene!

2478

Å føle seg som en oppblåst ballong er noe alle opplever fra tid til annen, og vi kan alle være enige om at det føles helt forferdelig.

Oppblåsthet oppstår som regel av at det danner seg gasser i fordøyelsessystemet, eller at man svelger mye luft. Man kan også føle seg oppblåst som følge av ubalanse mellom «gode» og «dårlige» bakterier i tarmen. Men kostholdet er som regel den største årsaken hos folk flest. Derfor er det greit å vite hva som er best å spise, og hva man ikke skal spise for å unngå å bli oppblåst.

Nedenfor finner du en liste med mat og drikke som hjelper deg å redusere oppblåstheten.

Selleri og fennikel

Selleri og fennikel smaker friskt og godt, og gjør kroppen godt. Disse sprø grønnsakene er vanndrivende og vil derfor hjelpe kroppen å skylle ut væske den holder på, samt salt andre toksiner.

Asparges

Denne grønnsaken inneholder stoffer som virker på samme måte som probiotika (gode bakterier), og er derfor god for magen. Den er også kalorifattig og inneholder mye jern og folat.

Ingefær

Ingefær er anti-inflammatorisk og har krampedempende egenskaper. Det kan derfor vær effektivt mot oppblåsthet og en ellers urolig mage.

Peppermynte-, ingefær, og kamillete

Disse urtene stimulerer fordøyelsesprosessen, slik at maten passerer raskere gjennom, og dermed ikke blir liggende å produsere gass.

Yoghurt

Yoghurt er en av de beste kildene vi har til probiotika, de såkalte gode bakteriene. Yoghurt inneholder også proteiner, kalium og vitaminer, som hjelper hele kroppen på mange måter. Det er altså mange gode grunner til å spise mer yoghurt!

Papaya

Verden er full av friske frukter som gjør godt for kroppen, og papaya er en av de. Denne søte frukten inneholder enzymet papain, som hjelper fordøyelsen med å bryte ned proteiner.

Ananas

En anne tropisk frukt du bør spise mer av er ananas. Her er det enzymet bromelain som hjelper fordøyelsen å fungere optimalt, og dermed redusere sannsynligheten for oppblåsthet.

Magimax er et helsekostprodukt som kombinerer alle de kjente naturlige virkestoffene som har vist seg å ha en god effekt på fordøyelsen. Leverandøren melder om mange positive tilbakemeldinger fra norske kunder som har begynt med produktet.

Magimax kan med sine virkestoffer, hyllebærfennikelryllik og kalsium bidra til å hjelpe mot flere av de vanligste mageproblemene folk plages med i dag. Mange som har slitt med luft i magen, sure oppstøt eller løs mage, har fått hjelp etter at de begynte med Magimax.

Prøv Magimax i 30 dager til halv pris!