Dette proteinet fikk Elisabeth ned i vekt! – En dominoeffekt av helsegevinster.

22929

Elisabeth Bordewick fra Sandaker i Oslo oppdaget produktet HydroProt på Facebook. Produktet bestod av hydrolyserte fiskeproteinpiller som kan bidra til vektreduksjon, økt muskelmasse, reduksjon av kolesterolnivået og et mer balansert blodsukker.

Elisabeth slet med vektproblemer og ustabilt blodsukker, og tenkte at det ikke kunne skade å prøve. Hun bestilte en prøvepakke som hun mottok i posten kort tid senere.

Før hun hadde nådd bunnen av den siste boksen, begynte Elisabeth å merke effekten. Pilen på vekten bevegde seg nedover og blodsukkeret begynte å stabilisere seg mer.

Elisabeth gjorde ingen livsstilsendringer ellers. Hun har alltid gått mye tur med hunden sin, men merker at det går lettere nå enn tidligere. Hun er mer mobil, kan gå lengre turer og knesmertene hun kunne oppleve før er borte.

– Det er som en dominoeffekt av helsegevinster, sier Elisabeth.

Les mer og bestill Hydroprot her >>

Laget av norsk laks

Fiskeproteinet i HydroProt kommer fra norsk laks, og forskning har vist at fiskeprotein kan øke sukkertoleransen, reduserer kolesterolverdiene, øke fettforbrenningen og muskelmassen. 

På Haukeland sykehus i Bergen ble det foretatt et forsøk med overvektige rotter som fikk 25 prosent av sitt daglige proteininntak fra fisk. Dette ga god effekt på helsen ved at toleransen for sukker og mengden betennelsesdempende fettsyrer i kroppen økte, noe som igjen gjør det enklere å gå ned i vekt.

Gått ned over 20 kilo

Elisabeth er et menneskelig eksempel på forskningen ovenfor. Etter omtrent ett år på HydroProt har hun gått ned over 20 kilo, og selvsagt vil hun anbefale produktet til andre.

– Alle som har de samme problemene som jeg hadde, bør prøve HydroProt. Er du for tung, har problemer med kolesterolet og ustabilt blodsukker kan produktet hjelpe deg, avslutter hun.

Vil du prøve HydroProt? Bestill her!