Problemer med å sove? Prøv disse fem GENIALE triksene!

1740

Mens mange gleder seg til å legge seg i sengen når kvelden kommer, er det dessverre noen som gruer seg til det hele dagen.

Søvn er noe vi alle trenger nok av for å fungere optimalt, men dessverre er det mange som sliter med å sove. Det finnes mange ulike årsaker til at man ikke får sove. Men det alle som sliter med søvnen har til felles er at det går utover både humør og helse.

Men heldigvis finnes det også mange gode råd og tips. Her finner du noen enkle, naturlige og effektive eksempler:

Magnesium

Magnesium er et flott tilskudd da det både kan hjelpe mot smerter, samt har beroligende egenskaper. Hvis du tar magnesiumtilskudd før sengetid, kan det bremse tankekjøret, gjøre musklene avslappet og gjøre det enklere å sovne.

Lavendelolje

Aromaterapi har mange gode, dokumenterte effekter, blant annet er det beroligende. Lavendelolje for eksempel, har en veldig avslappende effekt. Drypp et par dråper på puten din før du legger deg, så vil det bli lettere å sovne.

Legevendelrot

Te laget av legevendelrot brukes ofte mot søvnløshet, og det virker utrolig bra. Bare en kopp før leggetid vil gjøre deg veldig søvnig. Det er også effektivt mot stress og angst.

GABA

Forskning har vist at folk med søvnproblemer ofte også har reduserte GABA-nivåer. GABA, eller gammaaminosmørsyre, er en hemmende nevrotransmitter som reduserer følelser som angst, stress og frykt. Kosttilskudd med GABA kan derfor hjelpe mot søvnløshet.

Pasjonsblomst te

Pasjonsblomst er en fantastisk hjelper for søvnløshet, angstlidelser og nevøsitet. Ta deg en kopp te av denne nydelige blomsten, strekk ut litt, legg fra deg mobiltelefonen og legg hodet på puta.

Sliter du fremdeles med søvnproblemer?

Somnax er et kosttilskudd for bedre søvn. Den inneholder en rekke virkestoffer som sammen utgjør et unikt kosttilskudd for deg som plages med søvn og døgnrytme!

Virkestoffene i Somnax har flere fordeler:
Melatonin
Melatonin er et hormon som dannes naturlig i kroppen i forbindelse med søvn og døgnrytme. Det kan bidra til å redusere innsovningstiden og forbedre søvnkvaliteten, og er ikke vanedannende.

Rosenrot
Somnax inneholder også ekstrakt av rosenrot. Rosenrort har tradisjonelt gjennom historien blitt brukt mot stress.

Lavendelolje og sitronmelisseolje
Lavendelolje og sitronmelisse har tradisjonelt blitt brukt i naturmedisin som beroligende, avslappende og søvnfremmende.

B-vitaminer
Somnax inneholder vitamin B1, B2, B3, B5, B6 og B12. Disse har en rekke funksjoner i kroppen, blant annet knyttet til nervesystemet og energiomsetning.

Du kan lese mer om Somnax, og bestille en gratis prøvepakke her >>